«Rabalderland» -hinderløype med løpesykler

De minste får utdelt «løpesykler» (uten pedaler) og får prøve seg i en spennende og artig hinderløype som er satt opp rundt treningsapparatene/stativene nord på festivalområdet. Passer for ca alder 2-5 år. De får bryne seg på ting man sykler gjennom, ting man sykler over, ting som lager lyd og ting som er litt «skummelt». Men for det meste er det bare skikkelig artig! Løypa stimulerer sansene og utfordrer motorikken. Tromsø Brass leverer en opplevelse som ungene vil huske lenge.

Rabalderland

 • veltepetter_mindre

Rare sykler

 • Sykkelmat

Sykkelmat

 • Stisykling

Stisykling

 • Minilavka

MiniLavka og TrehjulsLavka

 • Sykkelorientering

Sykkelorientering

 • Sykkelslalom

Sykkelslalåm

 • Testing-av-nye

Test en énhjuling

 • Sykkelquiz

Sykkelquiz

 • Testing-av-nye-sykler

Testing av nye sykler

 • Sykkelvask

Sykkelvaskestasjon

 • Sykkelservice

Gratis sykkelservice

 • Pumptrack

Pumptrack